Advies

Pro Cell producten in je praktijk


Iedere therapeut heeft zijn of haar unieke werkwijze. De keuze voor een of meerdere formules is afhankelijk van het type praktijk dat je hebt, de cliënten die je krijgt en de klachtenpatronen die zij hebben. We geven je graag een eerlijk advies.
Daarnaast vind je het misschien prettig om te werken met onze testset. Hierin zijn alle producten van Pro Cell, zowel de Micro elementen als de Cell Essentials, opgenomen.
Coaching Micro elementen TherapieBehalve advies over passende formules in je praktijk kun je ook 1 of meerdere afspraken plannen voor persoonlijke coaching. Jeroen van Cuijk adviseert je bij het integreren van de Micro elementen en Cell Essentials in je huidige werkwijze.

"Ontvang je graag advies over het toepassen van Pro Cell producten in je praktijk?
Dat kan!"

Persoonlijk Gezondheidsplan Pro Cell


Steeds meer mensen zijn zich bewust van hun gezondheid en de noodzaak om hierin te investeren. Naast gezonde voeding, voldoende beweging en een goede balans tussen werk en vrije tijd kun je nog een stapje verder gaan. Als gevolg van codefoutjes in de cellen functioneert ons lichaam niet optimaal. Bij gebruik van de juiste formule van Pro Cell werk je aan herstel op celniveau.
Voor ieder mens ligt die behoefte uiteraard anders. We stellen graag een persoonlijk gezondheidsplan voor je op, waarin we aangeven welke formule(s) van Pro Cell het beste aansluiten. Mocht het overigens zo zijn dat een product van een andere leverancier beter past, dan nemen we dat ook op in het plan. Neem voor informatie gerust contact met ons op!