Cell Essentials

De lichaamscellen hebben naast micro elementen ook essentiële suikers, essentiële zouten en vetzuren nodig om optimaal te kunnen functioneren. Life Matters heeft de Cell Essentials ontwikkeld om volledig in de behoefte van de cel te voorzien.
De Cell Essentials zijn onderverdeeld in Essentiële Suikers, Essentiële Zouten en Essentiële Oliën. Bij elk van deze drie productgroepen is een formule ontwikkeld: XL Communication, I Trust en Immunity.

Essentiële Suikers


Essentiële suikers zijn met name te vinden in de "antennes" van de cel. Deze natuurlijke suikermoleculen verzorgen als een antenne de communicatie van cel tot cel. Op deze manier helpen de cellen elkaar om beter te functioneren. De formule XL Communication is speciaal ontwikkeld om de suikerantennes van de cel te ondersteunen bij het benutten van de juiste frequenties. Essentiële suikers spelen bovendien een belangrijke rol bij het opruimen van ziekmakende bacteriën.

Essentiële Zouten


Essentiële zouten in de cel bevatten verschillende natuurlijke zouten. Deze zouten dragen bij aan het biologische evenwicht in de cel. De zouten van Pro Cell werken direct op de cel. Het gevitaliseerde water, verkregen door een proces van omgekeerde osmose, is een uitstekende transporteur van de miniscule zoutmoleculen. De zoutmoleculen worden gemakkelijk opgenomen in de cel.

Essentiële Oliën


Vetzuren, afkomstig uit essentiële oliën, spelen een belangrijke rol bij het verdedigingsmechanisme van de cel. Dit mechanisme beschermt de cel tegen schadelijke indringers. Ook worden toxische stoffen geëlimineerd. De formule Immunity draagt bij aan de immuniteit van de cel, door de celwand te voorzien van de juiste vetzuurinformatie.