IAM frequencies - UK

De IAM frequencies bevatten 100% zuiver water en universele lichtcodes. De frequencies zijn, net als de andere formules van Life Matters, behandeld met essentiële micro elementen. Een juiste balans van elementen in ons lichaam zetten onze cellen aan tot zelfherstel. De werking ervan is voelbaar op alle lagen van het bestaan, zowel fysiek, mentaal, energetisch als spiritueel.
I AM of IK BEN is de universele levensenergie die door alles en iedereen heen stroomt. De IAM frequencies zijn in afstemming op dit hoge niveau van bewustzijn ontstaan. Ze resoneren met de volmaakte levensenergie die jij van oorsprong bent. Facetten van je leven die hier niet mee resoneren komen vrij en lossen op.
Merk je dat je aandacht uitgaat naar een van de frequencies? Dan is je keuze gemaakt en weet je welke frequency jij nodig hebt. Ook kun je er, op gevoel, een voor iemand anders uitkiezen. Life Matters heeft vijf IAM frequencies ontwikkeld:

I AM PROTECTED

Love and light will increase


Ben je gevoelig voor straling, stress of darmklachten? I AM PROTECTED beschermt je tegen negativiteit en prikkels van buitenaf. Deze frequency zuivert je lichaam en energieveld. Hierdoor ontstaat er meer ruimte voor licht en liefde.

I AM HAPPY

My energy is flowing


Heb je moeite om je over te geven aan het leven?I AM HAPPY stimuleert je om het leven vol overgave tegemoet te treden. Ongemerkt verzetten we ons vaak tegen dat wat er is. Deze frequency ondersteunt je bij het loslaten van deze strijd. De liefde en rust die je dan ervaart geeft een diep vertrouwen.

I AM FREE

I do less with more focus


I AM FREE ondersteunt je bij het doorbreken van overlevingspatronen. Onverwerkte gebeurtenissen komen naar de oppervlakte, waardoor verwerking kan plaatsvinden. Dit geeft ruimte voor spirituele groei. Door inzicht in het grotere geheel, bekijk je het leven vanuit een leerproces op zielsniveau. Voor kinderen brengt I AM FREE: emotionele balans. Een onbalans kan zich o.a. uiten in buikpijn,darmklachten en gedragsproblemen. Het kind kan weer onbevangen, speels en vrij in het leven staan.

I AM AWAKE

I am grounded, centered and present


Voel jij je snel uit het veld geslagen? I AM AWAKE ondersteunt de psyche, waardoor tegenslagen geen chaos in het hoofd veroorzaken. Met deze frequency wordt de algemene weerstand verhoogd en ervaar je meer helderheid.

I AM TRUST

I remember who I am


I AM TRUST geeft je een diep vertrouwen en herinnering aan je unieke "zijn". Bij gebruik van deze frequency vindt transformatie en bevrijding  van onderliggende blokkades plaats. Je ervaart warmte, kracht en zekerheid. Je bent je bewust van wie je werkelijk bent.

Kleur bedel

Bij iedere frequency staat een door ons geadviseerde kleur bedel vermeld. Het is ook mogelijk om de frequencies in een transparante bedel te bestellen.

Een bedel kan, op verzoek, ook gevuld worden met een van de formules uit de serie Pro Cell.