We onderschatten het vaak

In een tijd zonder gas, elektriciteit en stadsverwarming moesten onze voorouders praktisch en creatief handelen om de winterkou te doorstaan. Nu we van alle gemakken voorzien zijn, lijken we de impact van kou en vocht op onze gezondheid vergeten te zijn. We houden er te weinig rekening mee.

De winters in Nederland zijn over het algemeen koud en vochtig. Door “koude” in ons lichaam kunnen vervelende klachten ontstaan. Mensen met artrose en reuma voelen het vaak van tevoren al aan als de luchtvochtigheidsgraad stijgt. Onze spieren en gewrichten zijn gevoelig voor vocht.

Bovendien is een hoge luchtvochtigheid een ideale voedingsbodem voor schimmels, bacteriën en verkoudheidsvirussen!

Naast algemene tips om vocht te weren zoals goed kleden, luchtvochtigheid in huis reguleren en voldoende beweging om het lichaam warm te houden zijn er ook diverse Micro elementen die de cellen krachtig beschermen tegen vocht, kou en ziekteverwekkers:

N° 35 Live
N° 44 Willpower
N° 63 Relief

Deze zijn te verkrijgen via onze webshop

∗∗Neem voor informatie over de exacte werking contact met ons op:
Email: info@life-matters.eu Telefoon: 0413 294475

Daarnaast is N° 79 / 12Protection aan te raden voor dagelijks gebruik ter bescherming van de cellen. Bij gebruik van 12Protection heb je o.a. ook minder vitamine C en D nodig. Als de herfst zijn intrede maakt, gaan mensen regelmatig zelf suppleren met allerlei vitamines, mineralen en preparaten. Vaak ontbreekt kennis over toepassing en werking waardoor het gewenste effect uitblijft.

Behalve genoemde Micro elementen zijn wij ook enthousiast over het gebruik van de etherische olie Spaanse Oregano. O.a. bij klachten t.g.v. kou is deze olie een van de sterkst denkbare natuurlijke antibiotica. Ook interessant om te combineren met de Micro elementen.

Bij interesse of behoefte aan meer info adviseren we je graag!