Life Matters

Het leveren van een wezenlijke bijdrage aan een bewust en gezond leven vormt de basis van alle activiteiten van Life Matters. Life Matters ontwikkelt en distribueert 100% natuurzuivere welzijnsproducten binnen de Europese markt. In 2010 is Life Matters opgericht door Jeroen van Cuijk en Nicoline van Oord, beiden werkzaam als Natuurgeneeskundig Therapeut.
We willen steeds sneller onze doelen bereiken. De evidence based benadering is populair. Life Matters vindt juist de ervaring zo belangrijk. Toepassing van de Micro elementen geeft inzicht, resultaat is een logisch gevolg. De mogelijkheden zijn oneindig groot. Het werkt op alle lagen van het leven.

"Wanneer je de natuurlijke codes reactiveert kom je automatisch bij het leven zoals het bedoeld is."

Jeroen van Cuijk


Jeroen heeft als doorgewinterde therapeut al jaren ervaring met de Micro elementen. Geraakt door de eenvoud en de daadkracht van het product heeft hij, samen met Nicoline, besloten de elementen in Nederland te gaan vertegenwoordigen. Inmiddels zijn daar meer Europese landen bijgekomen. Ook heeft hij zelf de drie nieuwe formules uit de serie Cell Essentials ontwikkeld.

Nicoline van Oord


Nicoline is naast haar werk als traumatherapeute, verantwoordelijk voor de communicatie en werkzaamheden van organisatorische aard binnen Life Matters.

"De Pro Cell producten dringen daadwerkelijk door tot de kern van een klacht. Die ervaring wil ik heel graag delen."