Enkele jaren geleden schreven wij al het artikel: “Luchtwegproblematiek neemt een vlucht”. In onze praktijk voor Natuurgeneeswijzen ontvingen we opvallend veel cliënten met o.a. holte- en keelontstekingen, hooikoorts, luchtwegvernauwing en longziektes. Met het Coronavirus lijkt dit proces tot een climax te komen en wordt de diepere betekenis goed zichtbaar!

Een golf van angst, al dan niet aangewakkerd door de media, dreigt ons te verstikken. Laat je je meeslepen òf volg je je eigen stroom?

Dit virus is als een drager van licht dat jou inzichtelijk maakt waar angst jouw leven nog verduistert. Kijk eens waar je anderen nog laat bepalen wat goed voor je is. De verleiding om mee te gaan in angst is groot.

Angst ondermijnt helaas ook ons immuunsysteem en zelfhelend vermogen. Het Coronavirus trekt je aandacht (niet te missen) en nodigt je uit om volledig te gaan vertrouwen op je eigen krachtige basis. Een sterk werkend immuunsysteem is hiermee verbonden. Bovendien maakt het de weg vrij om blokkades op te lossen zodat je werkelijk “vrij” kunt ademen.

Micro elementen: N° 43 New Insight, N° 33 Letting Go en N° 69 Equivalence ondersteunen dit bewustwordingsproces en activeren zelfherstel van ons lichaam.

Neem voor informatie en advies gerust contact met ons op!
Email: info@life-matters.eu Tel: +31 (0)413-291033