Micro Elementen

De Micro elementen van Pro Cell activeren het zelfherstellend vermogen van onze lichaamscellen. De werking hiervan is direct meetbaar met behulp van de diverse meetapparatuur. Micro elementen zijn mineraal- en metaaldeeltjes die, van nature, in geringe hoeveelheden in onze cellen voorkomen. Een teveel of tekort van een bepaald micro element kan leiden tot disfunctie en uiteindelijk tot fysieke en/of mentale klachten. De Micro elementen van Pro Cell brengen balans in onze elementenhuishouding. Aan gevitaliseerd water worden, op micro-niveau, een of meerdere micro elementen toegevoegd. De kracht van water is dat het informatie kan opslaan en afgeven.
De elementen vormen een onderdeel van het water, waardoor het water een specifiek karakter krijgt. De Micro elementen van Pro Cell zijn gebaseerd op het periodieke systeem der elementen van de Russische scheikundige Mendeleev. Micro elementen zijn onontbeerlijk voor goed functionerende fysiologische processen. Elk micro element heeft unieke eigenschappen en functies. Onze lichaamscellen maken hier gebruik van. Toevoeging van de juiste elementen activeert de celenergie.

EnkelvoudigeMicro elementen


Door met een bepaald element te werken kan de disbalans van elementen in het lichaam bevorderd worden. Zo kan het Micro element No 4 Courage bijvoorbeeld positief bijdragen aan de pijnbeleving en je stimuleren met trots je hart te volgen. En het Micro element No 26 Satisfaction is behulpzaam bij het ontgiften van het lichaam en steunt je bij je angst om tekort te komen.

SamengesteldeMicro elementen


De samengestelde formules bevatten een combinatie van enkelvoudige elementen, die elkaar versterken. Met deze formules kunnen verstoringen, die disbalans in ons systeem veroorzaken, ondersteund worden. Deze disbalans kan zich uiten op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Ons zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd. De samengestelde formule No 92 Growth leert je bijvoorbeeld om het leven te bekijken vanuit het leerproces op zielsniveau. Het bevordert groei en ontwikkeling.

GespecialiseerdeMicro elementen


12Protection (No 79) en 24Life (No 93) zijn voorbeelden van gespecialiseerde elementen. Deze breed werkende middelen zijn gericht op verbetering van ons algeheel welbevinden. Door optimalisatie van de totale celstofwisseling verloopt het proces van opname van opbouwstoffen en afgifte van afvalstoffen soepeler.