Pro Cell

Om volledig te kunnen voorzien in de behoeften van onze cellen heeft Life Matters, naast de Micro elementen, de Cell Essentials ontwikkeld. Deze gehele productlijn, een totaalconcept voor de cel, heeft de naam Pro Cell gekregen.
De Micro elementen zijn onderverdeeld in de enkelvoudige, samengestelde en gespecialiseerde Micro elementen. Deze formules zijn gebaseerd op het periodieke systeem der elementen van Mendeleev. Water, dat een proces van omgekeerde osmose heeft ondergaan, vormt de basis van de elementen van Pro Cell.
De serie Cell Essentials bevat de drie formules: I Trust; Immunity en XL Communication. Naast water maken essentiële suikers, zouten en oliën (vetzuren) onderdeel uit van deze producten.

De Pro Cell producten zijn uitstekend toepasbaar.

• als afzonderlijke therapievorm• in combinatie met andere therapievormen en middelen• als aanvulling op de dagelijkse voeding• bij electro-magnetische straling

Micro elementen Therapie


In samenwerking met een laboratorium zijn 74 verschillende Micro elementen ontwikkeld. Bij het doorbreken van een klachtenbeeld kan een specifiek element of een combinatie van elementen ondersteunend werken.  Daarnaast spelen ziektebeelden in de huidige tijd een belangrijke rol. Elk micro element levert een unieke bijdrage aan de biofysische- en de bio-energetische processen.

Integratie in andere therapievormen


De Micro elementen en Cell Essentials zijn zeer geschikt ter ondersteuning van elke andere therapievorm, zowel regulier als alternatief. Micro elementen versterken de werking van de therapie of een ander middel. Ze zijn gemakkelijk te integreren in de diverse behandelmethoden.
DoseringDe geadviseerde dosering is 3 keer per dag 10 druppels. Een ieder kan hierin zijn eigen intuïtie volgen. Ook zou een therapeut kunnen uittesten hoeveel druppels iemand per dag nodig heeft. De druppels dienen in principe oraal, onder de tong, ingenomen te worden. Bij voorkeur voor een maaltijd. Op de huid smeren, in de aura houden of verwerken in een ander middel is ook mogelijk.

"De producten bevatten de juiste codes van ons bestaan."

Dieren en plantenMet de Micro elementen en Cell Essentials worden ook bijzonder goede resultaten behaald met planten en dieren. Mocht u hier meer informatie over willen ontvangen, neemt u dan gerust contact met ons op.